РАЗВИТИЕ ОРГАНОВ ПИЩЕВАРЕНИЯ У СВИНЕЙ
Abstract
of breeding. It was estimated that in the conditions of cheaper technology of one-fase in the unheated farms the sizes
of all digestive system of piglets are much more than at the traditional system of breeding.
About the Authors
Д. ЧертковRussian Federation
А. Бараников
Russian Federation
Б. Чертков
Russian Federation
В. Федоров
Russian Federation
В. Федюк
Russian Federation
В. Федорова
Russian Federation
References
1. Петрухин И.В. Биологические основы выра- щивания поросят. М.: Россельхозиздат, 1976. 288 с.
2. Понд У.Дж., Хаупт К.А. Биология свиньи / Пер. с англ. и предисл. В.В. Попова. М.: Колос, 1983. 334 с.
3. Ткачев Е.З. Физиология питания свиней. М.: Колос, 1981. 239 с.
4. Чертков Д.Д. Влияние консистенции кормов на развитие пищеварительного тракта свиней // Сб. науч.-произв. конф. Днепропетровск, 1991. С. 112-118.
5. Чертков Д.Д. Зависимость развития пи- щеварительного тракта поросят от системы их кормления и содержания // Збірник матеріалів науково-виробничої конференції УААН УТЦР № 8. Дніпропетровськ, 2003. С. 210-214.
6. Чертков Д.Д. Малозатратная технология корм- ления и содержания свиней при холодном методе
Review
For citations:
, , , , , . Russian Journal of Veterinary Pathology. 2011;(4):128-132. (In Russ.)