Preview

Russian Journal of Veterinary Pathology

Advanced search

ПОДБОР МИКРОБНЫХ ТЕСТ-КУЛЬТУР К АНТИБИОТИКАМ

Abstract

This article is about the microorganizms sensation to the main veterinarian antibiotics. B.subtilis L2 and
M.luteus ATCC 9341 may be used for the identification of the antibiotics in meat.

About the Author

О. Кальницкая
Московский государственный университет прикладной биотехнологии
Russian Federation


References

1. Аксенов В.И., Ковалев В.Ф. Антибиотики в продуктах животноводства. М.:Колос, 1977. 160 с.

2. Гигиенические требования безопасности и пищевой ценности пищевых продуктов. СанПиН 2.3.2.1078-01. М., 2002. 164 с.


Review

For citations:


  . Russian Journal of Veterinary Pathology. 2008;(2):70-73. (In Russ.)

Views: 40


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2949-4826 (Online)