Preview

Russian Journal of Veterinary Pathology

Advanced search

ВЛИЯНИЕ БИОЛОГИЧЕСКИХ ПРЕПАРАТОВ НА ЭНЕРГИЮ РОСТА СВИНЕЙ И ПРОДУКТЫ ПЕРЕРАБОТКИ СВИНОВОДСТВА

Abstract

A study found a positive effect of probiotics on growth energy piglets. The use of «Sub-pro» and «Tsellobakterin» improves the physicochemical and organoleptic properties of the products processed pork.

About the Authors

Ольга Войтенко
Донской ГАУ
Russian Federation


Владимир Бараников
Донской ГАУ
Russian Federation


О. Борило
Донской ГАУ
Russian Federation


References

1. Алексеев А.Л. Мясные качества свиней при использовании в рационах пробиотиков / А.Л. Алексеев, Е.А. Крыштоп, А.Ю. Василенко // Известия Нижневолжского агроуниверситетского комплекса: наука и высшее профессиональное образование. – 2011. – №3(23). – С. 151-156.

2. Верещагин Д. И. Новые технологии в кормлении свиней. / Д. И. Верещагин // Журнал Свиноводство. – спец выпуск №1. – 2006 г. – С. 3-5.

3. Горлов И.Ф Научные и практические аспекты выращивания ремонтного молодняка и содержания поголовья свиней/ Горлов И.Ф., Шахбазова О.П., Крыштоп Е.А., Бараников В.А.// Монография. - пос. Персиановский. - Изд-во Донского ГАУ, 2012. - 401 с.

4. Лысенко С. Пробиотики для цыплят-бройлеров/ С. Лысенко, А. Бараников, А. Васильев//Птицеводство. - №5. – 2007. – С. 31-34.


Review

For citations:


 ,  ,   . Russian Journal of Veterinary Pathology. 2013;(3):35-37. (In Russ.)

Views: 65


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2949-4826 (Online)