Preview

Russian Journal of Veterinary Pathology

Advanced search

ОТКОРМОЧНЫЕ И МЯСНЫЕ КАЧЕСТВА МОЛОДНЯКА РАЗНЫХ ГЕНОТИПОВ ПО ГЕНАМ RYR1 И ESR

Abstract

At the present time is still a topical problem of the search of genetic markers meat qualities of pigs. The paper presents the results of researches on revealing the influence of genes RYR1 and ESR on fattening and meat qualities of pigs

About the Authors

Г. Максимов
Донской ГАУ
Russian Federation


Н. Смирнов
Донской ГАУ
Russian Federation


А. Максимов
Донской ГАУ
Russian Federation


Н. Ленкова
Донской ГАУ
Russian Federation


References

1. Максимов Г.В. Новое в селекции свиней//.Актуальные проблемы и перспективы развития агропромышленного комплекса. Материалы научно-практической конференции.п.Персиановский, ДонГАУ, 2005.-С.81-83.

2. Максимов Г.В., Тупикин В.В. Влияние строения гена ESR на рост подсвинков ЮТ СМ-1//.Сб. научных трудов по материалам Всероссийской научно-практической конференции 16-17 июня 2010 года «инновационные разработки в области АПК» пос.Рассвет, ГНУ «Донской НИИСХ» Россельхозакадемии.- 2010.-с.169-170.

3. Максимов Г.В.,Гетманцева Л.В. Влияние гена МC4R на мясную продуктивность свиней//Главный зоотехник-2011-№10.-с.9-12.


Review

For citations:


 ,  ,  ,   . Russian Journal of Veterinary Pathology. 2013;(2):59-64. (In Russ.)

Views: 54


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2949-4826 (Online)