Preview

Russian Journal of Veterinary Pathology

Advanced search

МЯСНЫЕ КАЧЕСТВА СВИНЕЙ ПРИ ИСПОЛЬЗОВАНИИ СИНБИОТИКОВ

Abstract

In the present article presents the results of biological preparations tests on pigs. The various combinations studied the influence of probiotics, synbiotics in the fattening and meat quality of pigs

About the Authors

Михаил Кочуев
Донской ГАУ
Russian Federation


Елена Федюк
Донской ГАУ
Russian Federation


References

1. Ferencik M.Z., Mikes M., Seman L. Beneficial modification of the human intestinal microflora using orally administered enterococci // High Tatras Slovac Republic. 2000. №46. Pp. 11–14.

2. Krossmayer A. Natural growth promoters – opportunities for the world // PigProgress. 2007. № 4. P. 16.

3. Marengoni N.G., Albuquerque D.M., Mota F.L.S., Passos Neto O.P., Silva Neto A.A., Silva A.I.M. Performance and sexual proportion in red tilapia under inclusion of probiotic in mesohaline water // Arch. Zootecn. 2010. Vol. 59. № 227. P. 403-414.

4. Бараников В.А., Барило О.Р. Оценка стрессоустойчивости поросят в послеотъемный период // Труды КубГАУ. 2012. Т. 1. № 39. С. 111-113.

5. Донченко Л.В., Надыкта В.Д. Безопасность пищевой продукции: учебник. М.: Пищепромиздат, 2001.

6. Доронин А.Ф., Шендеров Б.А. Функциональное питание. М.: Гранть, 2002. С. 295.

7. Кабанов В.Д. Свиноводство: учебник для вузов. М.: Колос, 2001.431 с.

8. Пивняк И.Г. Пробиотики в животноводстве // Микроорганизмы в кормопроизводстве. Кишинев, 1990. С.135-142.


Review

For citations:


 ,   . Russian Journal of Veterinary Pathology. 2013;(2):77-81. (In Russ.)

Views: 72


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2949-4826 (Online)