Preview

Russian Journal of Veterinary Pathology

Advanced search

ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ГЛЮТЕНА КУКУРУЗНОГО В КАЧЕСТВЕ ПРОТЕИНОВОЙ ДОБАВКИ В РАЦИОНАХ КОРМЛЕНИЯ ЯРОК СЕВЕРОКАВКАЗСКОЙ МЯСО - ШЕРСТНОЙ ПОРОДЫ

Abstract

The use of a corn gluten as a protein additive in food rations for ewe lambs of North Caucasians meat and wool breed had allow to raise the general increase of body-weight on 25.44%,a daily average increase - on 26,08% ,the increase of wool length -on 11.39%,and its clip in the original-on 5.82%.

About the Authors

Юрий Квитко
ГНУ Ставропольский НИИ животноводства и кормопроизводства Россельхозакадемии
Russian Federation


Наталья Абонеева
ГНУ Ставропольский НИИ животноводства и кормопроизводства Россельхозакадемии
Russian Federation


References

1. Борисенко, Е.Я. Практикум по разведению сельскохозяйственных животных / Е.Я. Борисенко, К.В. Баранова, А.П. Лисицин. - М.: Колос, 1984. - 253.

2. Николаевская Н.Г. Современные методы выращивания и откорма ягнят (Аналит. обзор). /Н.Г.Николаевская.- М.,ВНИИТЭИСХ, 1973.- 68с.


Review

For citations:


 ,   . Russian Journal of Veterinary Pathology. 2013;(1):49-53. (In Russ.)

Views: 49


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2949-4826 (Online)