Preview

Russian Journal of Veterinary Pathology

Advanced search

ОБЕСПЕЧЕНИЕ КАЧЕСТВА И БЕЗОПАСНОСТИ МОЛОКА И МОЛОЧНОЙ ПРОДУКЦИИ

Abstract

2828 researches (838 tests) milk and dairy production are spent. Presence of 10,3 % of tests not meeting the
requirements of quality and safety is established.

About the Authors

Надежда Чубенко
Донской ГАУ
Russian Federation


Людмила Малышева
Донской ГАУ
Russian Federation


References

1. Андреев В.Б. Требования к качеству мо- лока / В.Б. Андреев, Л.Д. Демидова, В.В. Ивановцев // Практик.- 2007.-№4.- С. 20-23.

2. Гомбкото Я. Я. Микробиологический кон- троль производства и продукции в молочной про- мышленности / Я.Я. Гомбкото // Молочная промыш- ленность.- 2007.- № 1.- С. 59.

3. Жарикова Г.Г. Микробиология продо- вольственных товаров. Санитария и гигиена / Г.Г. Жарикова // М.: Издательский центр Академия , 2007. - 352 с.

4. Серегин И.Г. Производственный ветери- нарно-санитарный контроль молока и молочных продуктов / И.Г. Серегин, Н.И. Дунченко, Л.П. Миха- лева // М.: ДеЛи принт, 2009. - 401 с.

5. Степаненко П.П. Микробиология молока и молочных продуктов / П.П. Степаненко // Сергиев Посад, 1999. - 415 с.


Review

For citations:


 ,   . Russian Journal of Veterinary Pathology. 2012;(1):135-139. (In Russ.)

Views: 63


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2949-4826 (Online)